automatisering

vakkundig ingeregeld

WiFi, Cannect’s second expertise!

WiFi netwerken zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Iedereen gebruikt thuis een WiFi netwerk. Maar wat als de verbinding spontaan iedere keer verbroken wordt? Na een reset werkt het weer even maar daar moet een blijvende oplossing voor gezocht worden. Cannect kan u daarbij helpen.

BEDRIJVEN EN SCHOLEN
Voor bedrijven adviseren we u deskundig welke apparatuur u nodig heeft. We leveren, installeren en beheren uw wifi netwerk zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wilt u er wel naar omkijken, dan hebben we een prachtige app met inzicht in het gebruik van uw wifi-systeem.
De apparatuur in ons systeem communiceert onderling zodat u een naadloos draadloos netwerk heeft en u zich vrij kunt bewegen in uw bedrijf zonder verbreken van de verbinding. Dit is een must bij WhatsApp bellen en andere VoIP gerelateerde toepassingen over uw wifi systeem.
Het systeem kan met hetzelfde aantal zenders virtueel opgesplitst worden in een bedrijfsnetwerk en bijvoorbeeld een gastennetwerk waarop (snelheids-)restricties gelden.

CAMPINGS
Cannect levert en installeert ook Wifi netwerken op campings en bedrijfsterreinen. Van belang is dat een WiFi netwerk van deze omvang stabiel is. Daarom gebruiken we alleen A-merk apparatuur. Ook is er expertise om wifi-toegangspunten op bijvoorbeeld campings draadloos met elkaar te laten communiceren. U moet er niet aan denken om kabels te moeten leggen op uw nette terrein. Daarvoor maken we gebruik van de vrije 5GHz frequentieruimte. De verbindingen op deze frequentieband zijn erg stabiel en hebben geen invloed van de wifi-gebruikers die op de normale 2,4 GHz frequentie aangesloten zijn.

wifi zender point to point

BUITEN GEBIED
Ook als u in het buitengebied woont waar snelle internettoegang niet mogelijk is vanwege de grote afstand naar de KPN wijkcentrale en de CAIkabel ontbreekt kunnen we u voorzien van een snelle verbinding. Hiervoor maken we een straalverbinding met het internet in de bebouwde kom bijvoorbeeld op het adres van familie een vriend of kennis. Hiermee kunnen we uw woning of bedrijf toch van snel internet voorzien.

Kijk ook eens op skylinq.nl of u binnen de dekking valt van het netwerk van ons zusterbedrijf!