beveiliging

bewaak uw eigendommen

Camerabeveiliging

In de huidig tijd is beveiliging helaas niet meer weg te denken. U moet zich tegen diverse situaties kunnen weren waarvoor we preventieve middelen bieden zoals inbraakalarmering. Er zijn ook situaties die niet te voorzien zijn, daarom bieden we camerabewaking aan, waarmee u terug kunt kijken in de tijd om bepaalde gevallen terug te kijken. Camerabewaking is ook een goed middel om overzicht te hebben op plaatsen waar u op dat moment niet bent. Daarom kunnen we u camerabewaking bieden die zelf middels een SmartPhone overal ter wereld te real-time te bekijken is.

Inbraakalarmering

Inbraakbeveiliging is onmisbaar geworden. Onze maatschappij heeft helaas veel criminelen in zich en is inbraakbeveiliging vereist. Vroeger (vóór 1960) werd een bank gewoonweg niet beroofd en gingen de koffers geld achterop de fiets naar de bank. Heden is dat onmogelijk geworden. Daarom helpen we u graag bij het vinden naar inbraakbeveiliging op maat. Geen standaard inbraakbeveiliging pakket met teveel ongebruikte luxe opties hoewel we die wel kunnen leveren.

In veel gevallen heeft uw woonhuis of bedrijfsruimte behoefte aan betaalbare inbraakbeveiliging tegen bijvoorbeeld ongewenste indringers. Hiervoor kunnen we u van dienst zijn met onze AJAX Security systemen. Deze anti-inbraaksystemen zijn volledig draadloos zodat de installatie snel gebeurd is en er geen kabels getrokken behoeven te worden.

Dit inbraakbeveiliging systeem is uitbreidbaar met diverse melders en sensoren zodat voor bijna iedere situatie acceptabele veiligheid te bieden is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en veel door u te bedenken situaties. Ons inbraakbeveiliging systeem heeft onder andere de volgende melders:
– Bewegingsdectector (eventueel diervriendelijk)
– Rookdetector
– Schokdetector
– Waterdetector
– Gasdetector
– CO2detector
– Buitendetector

Ook heeft ons inbraakbeveiligingssysteem vele communicatie mogelijkheden:

– Via IP (app of email meldingen)
– Via GSM (als u geen telefoon en internet heeft)
Deze inbraakbeveiliging communicatie technieken hebben ieder tevens meldkamer mogelijkheden.

Ook heeft ons inbraakbeveiliging systeem draadloze afstandsbedieningen:
– 4 knops
– Paniekzenders (hals of pols)

De mogelijkheden zijn uitgebreid! U kunt zelfs uw roldeur of rolluik via dit systeem bedienen of uw lampen (op afstand) in- en uitschakelen.

Neem contact op voor meer informatie.