automatisering

vakkundig ingeregeld

Telefonie

Telecom van Cannect is meer dan bellen en gebeld worden. Hoewel dit vereiste nummer 1 is. Met de hedendaagse systemen komt in plaats van enkel telefonie een heel scala aan mogelijkheden binnen. Mogelijkheden waar u misschien nog nooit aan gedacht had of al gauw vergat omdat het toch wel niet mogelijk zou zijn.

Wij bieden u alle flexibiliteit op het gebied van hedendaagse communicatie. Niet in de laatste plaats een stuk kostenbesparing wat met de hedendaagse technieken eenvoudig te realiseren is. Dan hebben we het enkel aan de terugverdientijd uitgegaan van uw telefonie facturen. Dan noemen we nog niet de tijdswinst door middel van sneller en handige werken. Denk eens aan een digitale receptioniste, die de klanten te woord staat met bijvoorbeeld een keuzemenu en direct kan doorverbinden naar de juiste persoon. Of het nummer van uw relatie met 1 klik op de muis draaien op uw eigen toestel.

Ook tot de standaard mogelijkheden behoord het koppelen van een neven-vestiging of een technisch betrouwbare thuis-werkplek creëren.

Alle techniek is mooi, maar het moet wel werken en liefst nog eenvoudig ook. Daar zijn we ons van bewust en vanuit deze insteek gaan we graag de uitdaging aan om u te helpen kosten te besparen en gelijk een technische inhaalslag te laten maken op communicatief gebied.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak op uw bedrijf voor een kennismaking.