automatisering

vakkundig ingeregeld

Online backup

Onze oplossing om bedrijfsbestanden online te backuppen is helaas al noodzakelijk gebleken. Veel bedrijven menen de backup goed geregeld te hebben door deze regelmatig op een tape te zetten. Hopelijk wordt de tape mee naar huis genomen zodat de gegevens er nog zijn als er onverhoopt brand uitbreekt. Dat zijn een aantal onzekere factoren. Dan rekenen we fraude of data-diefstal op deze wijze nog niet mee. Ook consequent backuppen op een externe hardeschijf lukt vaak maar een paar keer. Daarna wordt het vergeten en is er in maanden geen backup gemaakt.

Hiervoor is onze oplossing een uitkomst. Iedere nacht wordt geheel automatisch uw backup weggeschreven in een beveiligde data omgeving. Ook wij kunnen niet bij uw waardevolle data omdat u zelf een sleutel hiervoor kunt opgegeven. Deze moet men weten om de bestanden uit de backup terug te kunnen zetten. Na iedere backup-taak heeft u een bericht in uw mailbox of de backup gelukt is en welke bestanden er die nacht in de backup zijn meegenomen. Zo heeft u weer volledige controle en zekerheid over uw bestanden.

En op onze beurt: hebben wij ook een backup van uw gegevens? Jazeker! Een kopie van uw backup wordt automatisch naar een replicatie systeem gekopieerd op een andere locatie. Zo heeft u uw data eigenlijk 3x.

De prijs? Die staat niet in verhouding naar de waarde van uw gegevens en deze hoogwaardige dienst…

Eenmalige per server €100,-
Per Gigabyte per maand €0,50 *
Per mailbox per maand €1,- **
(prijzen excl. btw)

* minimale afname is 25GB
** voor exchange mailserver

Probeer het eens een maand GRATIS en VRIJBLIJVEND uit! Na een maand beslist u of u tevreden bent. Als u tevreden bent en verder wilt, brengen wij de eventuele installatie pas in rekening.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Naast zakelijk gebruik hebben we voor particulier gebruik ook een backup pakket. Wat prive hebt u waarschijnlijk net zo belangrijke documenten als zakelijk. Of foto’s die u niet graag kwijt zou willen. Dit pakket is technisch hetzelfde als de zakelijk variant alleen dan toegespitst op installatie op een computer ipv een server. De prijzen hiervoor zijn:

Eenmalig per computer €25,-
Per Gigabyte per maand €1,- *
Complete installatie op afstand €25,- (indien gewenst)
(prijzen excl. btw, betaling per halfjaar)

* minimale afname is 5GB, vanaf 12,5GB krijgt u automatisch een zakelijk abonnement met 25GB.

onlinebackup