automatisering

vakkundig ingeregeld

Internetverbindingen

Wij zijn specialist in het juist leveren en installeren van internet verbindingen. Denk hierbij aan een eenvoudige ADSL of VDSL internetverbinding tot een speciale Dual-VC verbinding ten behoeve van bijvoorbeeld bellen via internet. Neem contact op voor de mogelijkheden op uw adres. Ieder adres is uniek in de aansluitmogelijkheden, laat u daarom vrijblijvend informeren.

We zijn Premium Dealer van Solcon en Voiceworks.

Solcon levert goede internetverbindingen met indien gewenst een betrouwbare filtering. Uiteraard leveren we alle andere diensten van Solcon ook zoals: Hosting voor uw website, VoIP telefonie particulier, ed. Kijk voor meer informatie op www.solcon.nl.

Voiceworks heeft inmiddels, met name in de zakelijke branche, een grote plaats verovert. Zij leveren hoogwaardige DSL-verbindingen inclusief zakelijk internet bellen met gegarandeerde spraakkwaliteit! Voor een kleine telefooncentrale met 2 VoIP verbindingen zijn zij al interessant tot grotere systemen met bijvoorbeeld 200 lijnen. Tevens hebben ze een eigen Managed Voice oplossing in het pakket waarmee u voor €10,- per maand al alle luxe in huis hebt zoals bijvoorbeeld: voicemail mogelijkheid, wachtmuziek, doorschakelen naar GSM, automatische nachtstand met melding naar keuze, en nog vele andere mogelijkheden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden toegespitst op uw organisatie.

logo-solcon logo-voiceworks1