automatisering

vakkundig ingeregeld

Automatisering

Cannect Automatisering is voor u als kleine of middel-grote ondernemer de juiste keus als het om netwerkbeheer gaat.

 

Op een ochtend…

Het gevoeligste onderdeel van uw bedrijf is wellicht uw automatisering. Beeld u eens in dat u uw computers ‘s ochtends niet meer op kunt starten en dat blijkt dat al uw gegevens weg zijn… Erger nog, dat u ook geen backup heeft…?!

Hier hoeven we u waarschijnlijk niet attent op de maken, want dit is reeds bekend. Maar heeft u als ondernemer 100% zekerheid dat uw backup goed is als uw systeem vannacht onvoorzien crasht? Of dat uw concurrent niet in uw systeem kan inloggen via een digitale achterdeur? Een ex-medewerker moet wel zijn sleutel inleveren maar heeft iemand er aan gedacht dat deze nog wel vanaf overal in kan loggen in uw bedrijfsgegevens?

Om deze redenen kan Cannect uw kantoornetwerk beheren en tevens de veiligheid controleren van alle voor- en achterdeuren van uw systeem. Ook zonder deze redenen willen we graag uw systeem leren kennen en u daarbij waar mogelijk adviseren. Maak vrijblijvend een afspraak met Cannect, graag komen we één en ander persoonlijk toelichten.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Natuurlijk zijn we er niet alleen voor de preventieve beveiliging van uw systeem. Het is ook belangrijk dat u bij blijft met de nieuwste technieken die voor u en uw branche interessant zijn. Hierin kunnen we u ook adviseren waarna u een afweging kunt maken voor uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan:
– Een nieuw softwarepakket wat het werk sneller en gemakkelijker kan maken
– Koppeling van uw kantoorpakket met bijvoorbeeld uw telefooncentrale of website
– Door regelmatige contact leren we uw bedrijfsprocessen kennen en kunnen we daarbij adviseren
– Mogelijkheden maken voor thuiswerkplekken
– Het koppelen van uw diverse vestigingen tbv uw automatisering en/of telefonie
– Uw backup online afhandelen waarbij u iedere dag een rapport krijg waarbij u in één oogopslag ziet of deze gelukt is