computers

vakkundig advies

Computers in Sint-Maartensdijk voor geheel Eiland Tholen

Wij bedienen Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer en Sint-PhilipslandNaast het leveren van nieuwe computers, laptops, printers, monitoren, toetsenborden, muizen, routers, modems, accesspoints en alles daaromheen in en rond Tholen en Sint-Philipsland, voeren wij ook reparaties uit aan uw computer, laptop en alle randapparatuur.

Daarbij kunt u denken aan waterschade aan uw laptop omdat er een glas water over uw laptop is gegaan, of aan blikseminslag in de buurt waardoor uw computer ineens niet meer aangaat. Dit zijn geen uitzonderingen maar veel voorkomende problemen.

Net als het van de bankrand laten vallen van uw laptop waardoor er een barst in het scherm zit. Repareren is een goede optie en bijna altijd veel goedkoper als een nieuwe laptop of computer.

 


2014-08-01 13.07.03
Zicht op De Markt in Sint-Maartensdijk

 

De meeste van onze klanten kunt u vinden in Gemeente Tholen / Eiland Tholen: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer en Sint-Philipsland. Begrijpelijk omdat u voor een computer reparatie of aanschaf niet ver van huis wilt gaan. De keuze voor Cannect is dan snel gemaakt omdat we uitsluitend hoogwaardige en nieuwe apparatuur leveren tegen een zeer gunstige prijs. We weten dat de prijs bij aanschaf vaak het belangrijkst is, daarom zijn we altijd scherp! Maar na de aanschaf kan service en garantie wel eens veel belangrijker voor u zijn. Ook dan geven wij thuis en zoeken we altijd naar een passende en veelal gratis oplossing.

Kortom, laat u overtuigen en kom in onze winkel langs! Al is het alleen voor een bakje koffie en kennismaking. Welkom!